Boek Afvallen met Nederland

AMN Gezond op gewicht

Boek Afvallen met Nederland

Gezond op gewicht met Afvallen met Nederland

Het vernieuwde boek van Afvallen met Nederland is aangekomen. 'Gezond op gewicht met lekker eten!' is vanaf nu verkrijgbaar! Wil jij in 10 weken je streefgewicht behalen of zelf langer succesvol afvallen? Gezond en gewoon slank daar geloven wij in bij Afvallen met Nederland. Er zijn al zo veel dieet(kook)boeken om af te vallen… Waarom nu dit boek? Omdat dit boek bewijst dat ook jij gezond en gewoon slank kunt worden met lekker eten.

Ook jij kunt succesvol en blijvend afvallen!

Succesfactoren: Eten, Bewegen, Educatie, Motivatie & Omgeving

Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.

Dieetprogramma

Dit ga je krijgen

ETEN

Complete menu’s voor elke dag met ontbijt, lunch, avondeten & tussendoortjes. Daarnaast hebben we voor elke dag exact het aantal calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten voor je uitgerekend. Wat moet ik in huis halen? We hebben voor elke week handige boodschappenlijstjes gemaakt.

BEWEGEN

Een simpel en compleet beweegprogramma (voor elk niveau) dat je helpt in beweging te komen.

EDUCATIE

Leer meer over afvallen en verder kijken dan je neus lang is. Je leert jezelf succesvol af te vallen.

MOTIVATIE

Ook vind je de basis informatie van het motivatie programma dat je op de website kan downloaden.

OMGEVING

Je omgeving speelt een belangrijke ondersteunende rol in het bereiken van jouw streefgewicht.

Gerechten voor elke dag

10 weken lang elke dag complete menu’s met ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. Daarnaast hebben we voor iedere dag exact het aantal calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten voor je uitgerekend.

Bewegen voor ieder niveau

Een simpel en compleet beweegprogramma voor elk niveau, dat je helpt in beweging te komen. Vanaf slechts 15 minuten per dag verbrand je extra calorieën gewoon thuis!

Educatie, motivaties en je omgeving

De invloed van je omgeving speelt een doorslaggevende factor als het gaat om het behalen van je streefgewicht. In het boek lees je alles over succesvol afvallen én vind je de basisinformatie over het motivatieprogramma dat je kunt downloaden.

Afvallen met Nederland

Gewoon en gezond slank

Ook jij kunt succesvol en blijvend slank worden! Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.