Je AMN community account

De AMN Community.

Jouw Afvallen met Nederland Premium omgeving

Afvallen gaat beter als je het samen doet! Daarom is er de Afvallen Community waarbij je vragen kunt stellen en je successen kunt delen.

Het 10 weken-gezond slank programma voor jouw streefgewicht

Ook jij kunt afvallen SAMEN met Nederland

In het kookboek vindt je voor 10-weken aan recepten, beweegoefeningen en nog heel veel meer informatie om op jouw streefgewicht te komen. Nu verkrijgbaar in de boekhandel en te bestellen bij Afvallen met Nederland.

AMN Gezond op gewicht

Eten, Bewegen en begeleiding

Volledige toegang tot de Premium omgeving

Ook jij kunt succesvol en blijvend slank worden! Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.

Heel veel nieuwe informatie

Toegang tot alle eBooks

Bij het Premium programma krijg je de beschikking over allerlei verschillende eBooks. Deze eBooks bevatten informatie over afvallen met het dieet, heel veel recepten en seizoensgebonden recepten zoals het bbq-receptenboek of het zomerslank eBook. Daarnaast krijg je 26 eBooks vol heerlijke dieetrecepten. Genoeg recepten om tot jouw streefgewicht te kunnen genieten van ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes!

Als je vragen hebt

Profiel met gewichtsgrafiek

Houd bij hoeveel je bent afgevallen in je persoonlijke gewichtsgrafiek. Hier kun je nauwkeuring aangeven hoeveel kilo’s je al afgevallen of bent aangekomen gedurende een bepaalde periode.

Daarnaast kun je een leuke afbeelding of foto toevoegen, om je profiel compleet te maken!

Als je vragen hebt

Recepten overzicht

In het overzicht staan iedere dag de recepten voor je klaar. Zo kun je direct zien wat er op het menu staat vandaag! De recepten zijn ook goed te bekijken op mobiel of tablet. Zo kun je gemakkelijk met elk apparaat zien wat er voor die dag het menu staat!

Als je vragen hebt

Community

Afvallen gaat beter als je het samen doet! Daarom hebben we een forum ingericht waar je met andere Premium leden kan praten over afvallen, of gezellig kletsen over allerlei onderwerpen. Ook kun je hier terecht met al je vragen aan Lucinda over het afvallen en het dieet.

Als je vragen hebt

Online dagboek

Je krijgt als Premiumlid de beschikking over een online dagboek waar je heel eenvoudig kunt registreren wat je zoal hebt gegeten en gedronken.

Ook kun je lekker bladeren door de Dagboeken van anderen. Wil je ze een steuntje in de rug geven, of hebben ze wel een complimentje verdiend? Stuur ze een berichtje!

Als je vragen hebt

100% niet goed geld terug garantie

Wij zijn er van overtuigd dat je tevreden zal zijn met de recepten, materialen en de uiteindelijke resultaten. Ben je nog niet overtuigt? Dan geven wij jou 100% van je geld terug. Je hoeft alleen maar een e-mailtje te sturen.

Probeer dit totaalpakket voor 30 dagen, bereidt de recepten, doe de oefeningen, bekijk de video’s, lees de artikelen en reken uit wat jou energiebehoefte is. Ben je dus binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden over je voortgang, je resultaten of het product, dan krijg je 100% van je geld terug. Wij zijn er van overtuigt dat het product werkt en we willen graag ook dat jij hier achter komt.

Afvallen met Nederland

Gewoon en gezond slank

Ook jij kunt succesvol en blijvend slank worden! Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.

Dé dieet community van Nederland

Volledige toegang tot de Premium omgeving

Met het Premium pakket krijg je volledige toegang tot de Premium omgeving. Je krijgt menu’s voor elke dag, beweegoefeningen, motivatieopdrachten, tips, artikelen en toegang tot de community van Afvallen met Nederland. Op het forum kun je ook al je vragen stellen aan de diëtiste of gezellig kletsen met andere Premium leden van Afvallen met Nederland