Samen afvallen

Afvallen is niet altijd makkelijk. Om je meer handvatten te geven zodat ook jij kan afvallen heeft Afvallen met Nederland 10 regels tot succes ontwikkeld. Welke regels kon jij al? De eerste regel gaat over samen afvallen.

 

Afvallen doe je samen

Bijna de helft van de Nederlandse populatie heeft overgewicht. Je bent echt niet alleen, dus waarom zou je het jezelf moeilijker maken en wel alleen proberen af te vallen?

 

Je directe omgeving

Je kan al veel steun krijgen van de mensen om je heen. Begin met uitspreken dat je graag af wilt vallen. Vertel het je familie, je vrienden, je collega’s etc. Hou het alleen niet op één keer noemen, heb het er wekelijks over met de mensen om je heen. Op deze manier kunnen je naasten je ook helpen en stimuleren. Zo kunnen ze de volgende keer dat je op bezoek komt bijvoorbeeld zorgen dat ze een schaaltje snoeptomaten hebben staan voor je. In plaats van een koek of chocolaatjes bij de koffie of thee.

 

Ga nog verder

Niet alleen de mensen om je heen kunnen je helpen in je pad naar een gezond gewicht. Je kan ook online veel steun krijgen van mensen die in hetzelfde schuitje zitten als dat jij zit! Op Afvallen met Nederland hebben wij daarom een forum. Er is op het forum zelfs een afvalgroep. Deze deelnemers houden wekelijks hun gewicht bij, dit vergelijken ze met voorgaande weken maar het allerbelangrijkst, ze steunen elkaar bij het afvallen. Ze weten zelf namelijk heel goed dat het niet altijd even makkelijk is om alles alleen te doen.
Wil je je ook aansluiten bij de afvalgroep? Je kan ook meedoen als gratis member!

 

Voordelen?

Wanneer jij je omgeving hebt ingelicht en misschien zelfs een afvalmaatje hebt gevonden, krijg je veel meer plezier in het afvaldieet. Samen is veel leuker en het zorgt ervoor dat je tot 50% meer gewicht kunt verliezen!