beginnen

Afvallen is niet altijd makkelijk. Om je meer handvatten te geven zodat ook jij kan afvallen heeft Afvallen met Nederland 10 regels tot succes ontwikkeld. Welke regels kon jij al? Bij de derde regel beginnen we door je koelkast en alle voorraadkastjes legen!

 

Beginnen bij 0

Een goed begin is het halve werk. Je hoort deze uitdrukking heel vaak voorbij komen en dat is niet voor niets! Wanneer je begin niet goed is maak je het later alleen maar moeilijker voor jezelf. Met afvallen is het net zo. Daarom is een van onze regels tot succes om al je kastjes en, niet te vergeten, je koelkast af te gaan om alle voedingsmiddelen die niet passen in je dieet weg te gooien. Denk hierbij aan je koek, snoep, chips, sausjes etc. als het je niet helpt om je doel te bereiken gaat het de prullenbak in. Vergeet vooral niet je verborgen voorraadjes, niets blijft gespaard! Wat je niet in huis hebt kan je namelijk ook niet opeten. Na afloop ga je je waarschijnlijk verbazen hoeveel je nou daadwerkelijk weg hebt gedaan.

 

Goed aanvullen

Het goede begin eindigt natuurlijk niet nadat je alles weg heb gegooid. Nu komt het leukste gedeelte, nu ga je naar de supermarkt! Je gaat al je boodschappen doen en je koopt alleen de producten die binnen het eiwitdieet passen zodat je kastjes en je koelkast op de goede manier gevuld zijn. Blader eens door onze speciaal voor jou uitgedachte boodschappenlijstjes op de website om te zien wat jij in huis moet gaan halen!

 

Zo haal je alleen wat je nodig hebt!

Ben je er niet zeker van dat je alleen de producten gaat halen die binnen een eiwitrijk dieet passen? Ga dan ook naar de supermarkt gewapend met een boodschappenlijstje zodat je niets haalt wat je niet nodig hebt. Maar dit is niet de enige tip die we hebben om je op het goede pad te houden! Je kan bijvoorbeeld ook eens naar een andere supermarkt gaan, omgekeerd door de supermarkt te lopen en probeer je niet te laten verleiden door koolhydraatrijk voedsel. De belangrijkste tip die we je kunnen geven is om ervoor te zorgen dat je niet met een lege maag naar de winkels gaat, met een volle maag haal je veel minder snel eten omdat je daar trek in hebt.

 

Klik hier voor tip #2