Dieetprogramma

De Afvallen met Nederland Methode.

Gezond en lekker afvallen

Voor elke week volledige uitgedachte menu’s voor ontbijt,
lunch, diner en tussendoortjes. Met daarnaast ook nog bewegingsoefeningen.

Het meest complete dieetprogramma

Start nu voor slechts 47.95 eenmalig

Start nu voor slechts 47.95 eenmalig

Voor elke week volledige uitgedachte menu’s voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Met daarnaast ook nog boodschappenlijsten die je kunt uitprinten.

Hulp bij het berekenen van je energiebehoefte zodat je weet hoeveel je mag eten om af te vallen.

Met vragen kun je terecht in het forum bij onze diëtist, in de chat, bij de klantenservice of vind de antwoorden in het blog.

Niet iedereen eet of lust alles. Daarom geven wij tips en hebben wij een variatielijst om het programma te kunnen volgen. Daarnaast hebben wij ook vegetarische weekmenu’s. 

Extra eBooks. Denk aan eBooks per seizoen of een feestdagenspecial. Maar ook apart uitgedachte programma’s om bijvoorbeeld snel in 30 dagen af te vallen of de 8 weken challenge voor bijvoorbeeld een trouwerij.

AMN Gezond op gewicht

Ons unieke programma

Meer dan 1000 heerlijke & verantwoorde recepten

We hebben normale, koolhydraatarme en vegetarische recepten. Kies wat jouw voorkeur heeft!

Eenvoudige beweegoefeningen

Tijdens het programma krijg je beweegoefeningen (voor beginners en gevorderden), met handige e-books en instructiefilmpjes.

Start nu voor slechts 47.95 eenmalig

Bekend van en gezien bij:

Geen abonnement!

Start nu voor slechts 47.95 eenmalig

Ook jij kunt succesvol en blijvend slank worden! Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten en gemakkelijke beweegoefeningen.

Dagelijks nieuwe menu's

26 eBooks vol met heerlijke dieetrecepten

Genoeg recepten om tot jouw streefgewicht te kunnen komen en te genieten van ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes!

Sneller gewicht verliezen

Beweeg en eetgedragoefeningen

Om af succesvol af te vallen heb je niet alleen maar gezonde voeding nodig. Bewegen maakt ook een belangrijk onderdeel uit van het dieet. Tijdens het programma krijg je beweegoefeningen, met een handige e-book en instructiefilmpjes. Daarnaast zul je concrete oefeningen moeten doen om niet alleen meer te bewegen, maar ook om je eetgedrag te verbeteren. De manier waarop je eet, is minstens net zo belangrijk als wat je precies eet. Daar gaan deze oefeningen je bij helpen.

Toegang tot specials

eBooks

Bij het Premium programma krijg je allerlei verschillende eBooks met nog meer recepten, tips en handige informatie over afvallen. Daarnaast hebben we verschillende seizoensgebonden e-books zoals het bbq-receptenboek of het zomerslank eBook.

Voor beginners en gevorderden

Lopen en Joggen programma

Met dit programma krijg je super handige begeleiding voor tijdens het lopen, joggen of rennen. Allemaal op je eigen tempo. Je kan beginnen op niveau 1 als je niet veel beweging gewend bent, maar je kan ook instappen op niveau 2 of 3 als je wat meer bewegen gewend bent.

Trustpilot Beoordelingen

Ben nog niet erg lang bezig en het gaat ook nog niet supergoed maar ik vind het een uitstekend systeem.
Ben blij dat ik met deze afval methode ben begonnen, het is goed vol te houden. Elke dag krijg je een menu op gestuurd... lees meer
De site wekt vertrouwen en doet wat deze beloofd! Ieder dag wordt je keurig voorzien van een suggestie voor ontbijt... lees meer

Dé dieet community van Nederland

Volledige toegang tot de Premium omgeving

Met het Premium pakket krijg je volledige toegang tot de Premium omgeving en community van de website. Je krijgt menu’s voor elke dag, beweegoefeningen, motivatieopdrachten, tips, artikelen en  toegang tot de community van Afvallen met Nederland. Op het forum kun je ook al je vragen stellen aan de diëtiste of gezellig kletsen met andere Premium leden van Afvallen met Nederland