Dieetprogramma

Gezond en gelukkig Leven.

Dit krijg je allemaal bij het dieetprogramma

'Ons doel is om jou te helpen om succesvol af te vallen'
Daarom bieden wij jou een zo breed mogelijk pakket aan.
Hiermee willen we voor jou het afvallen makkelijk maken.

24/7 toegang tot de AMN dieet Community

Het meest complete dieetprogramma voor jouw streefgewicht

Altijd toegang tot jouw informatie

Het meeste complete dieetprogramma van Nederland met een online community.

Leer gemakkelijk gezond te eten

Volg de recepten en leer op een leuke manier gezond te eten.

Extra hulp nodig?

Vraag het onze diëtiste of gewoon aan de community. Zij helpen je door de moeilijke momenten.

Afvallen met Nederland

Gewoon en gezond slank

Blijvend slank!

Dit is hoe wij je helpen

Voor elke week volledige uitgedachte menu’s voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Met daarnaast ook nog boodschappenlijsten die je kunt uitprinten.

Hulp bij het berekenen van je energiebehoefte zodat je weet hoeveel je mag eten om af te vallen.

Met vragen kun je terecht in het forum bij onze diëtist, in de chat, bij de klantenservice of vind de antwoorden in het blog.

Niet iedereen eet of lust alles. Daarom geven wij tips en hebben wij een variatielijst om het programma te kunnen volgen. Daarnaast hebben wij ook vegetarische weekmenu’s. 

Toegang tot het besloten gedeelte van de website waar je informatie kunt vinden uit tientallen ebooks met menu’s, tips, extra programma’s, beweegoefeningen en exclusieve artikelen.

Je wordt lid van de AMN community waarbij je vragen en antwoorden kunt vinden op het forum en de besloten facebook groep.

Extra eBooks. Denk aan eBooks per seizoen of een feestdagenspecial. Maar ook apart uitgedachte programma’s om bijvoorbeeld snel in 30 dagen af te vallen of de 8 weken challenge voor bijvoorbeeld een trouwerij.

AMN Gezond op gewicht

Eten, Bewegen en Begeleiding

Volledige toegang tot de Premium omgeving

Ook jij kunt succesvol en blijvend slank worden! Op een gewone manier gezond slank worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.

Dagelijks nieuwe menu's

26 eBooks vol met heerlijke dieetrecepten

Genoeg recepten om tot jouw streefgewicht te kunnen komen en te genieten van ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes!

Voor al je vragen

Begeleiding

Tijdens je dieet krijg je online begeleiding van onze diëtiste Lucinda van der Wardt. Als je een dieet volgt loop je altijd wel tegen wat vragen op. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld de samenstelling van de recepten, ingrediënten die je niet lust en wilt vervangen voor wat anders of over een bepaalde situatie met betrekking tot je dieet. Al je vragen kun je stellen aan Lucinda op het speciale Premium forum.

Extra ondersteuning

Mental coaching programma

Afvallen doe je niet alleen lichamelijk. Mentaal komt er ook veel bij kijken. Ieder mens heeft doelen in zijn leven, kleine doelen, grote doelen, die hij of zij graag wil gaan halen. Om deze doelen te halen heb je een bepaalde manier van denken nodig. Dit is vaak een manier van denken die je niet gewend bent en waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Het mental coaching programma helpt je om je brein zo te gebruiken dat je doelen een succes worden. Je krijgt het programma en de eBooks helemaal gratis bij het Premium programma.

Sneller gewicht verliezen

Beweeg en eetgedragoefeningen

Om af succesvol af te vallen heb je niet alleen maar gezonde voeding nodig. Bewegen maakt ook een belangrijk onderdeel uit van het dieet. Tijdens het programma krijg je beweegoefeningen, met een handige e-book en instructiefilmpjes. Daarnaast zul je concrete oefeningen moeten doen om niet alleen meer te bewegen, maar ook om je eetgedrag te verbeteren. De manier waarop je eet, is minstens net zo belangrijk als wat je precies eet. Daar gaan deze oefeningen je bij helpen.

Toegang tot specials

eBooks

Bij het Premium programma krijg je allerlei verschillende eBooks met nog meer recepten, tips en handige informatie over afvallen. Daarnaast hebben we verschillende seizoensgebonden e-books zoals het bbq-receptenboek of het zomerslank eBook.

Voor beginners en gevorderden

Lopen en Joggen programma

Met dit programma krijg je super handige begeleiding voor tijdens het lopen, joggen of rennen. Allemaal op je eigen tempo. Je kan beginnen op niveau 1 als je niet veel beweging gewend bent, maar je kan ook instappen op niveau 2 of 3 als je wat meer bewegen gewend bent. Je zet gewoon je MP3 speler of Smartphone aan en je luistert naar de instructies die worden gegeven in de lessen.

Dé dieet community van Nederland

Volledige toegang tot de Premium omgeving

Met het Premium pakket krijg je volledige toegang tot de Premium omgeving en community van de website. Je krijgt menu’s voor elke dag, beweegoefeningen, motivatieopdrachten, tips, artikelen en  toegang tot de community van Afvallen met Nederland. Op het forum kun je ook al je vragen stellen aan de diëtiste of gezellig kletsen met andere Premium leden van Afvallen met Nederland