Doe mee totaalbedragen

Met het AMN programma vielen al 5.000 mensen succesvol af!

Start nu voor slechts 47.95 eenmalig

Levenslange toegang

14 dagen tevredenheidsgarantie Niet tevreden? Geld terug!

24/7 toegang tot de AMN dieet website

Het meest complete dieetprogramma

Meer dan 1000 heerlijke & verantwoorde recepten

We hebben normale, koolhydraatarme en vegetarische recepten. Kies wat jouw voorkeur heeft!

Eenvoudige beweegoefeningen

Tijdens het programma krijg je beweegoefeningen, met een handige e-books en instructiefilmpjes.

Bekend van en gezien bij:

Trustpilot Beoordelingen

Ben nog niet erg lang bezig en het gaat ook nog niet supergoed maar ik vind het een uitstekend systeem.
Ben blij dat ik met deze afval methode ben begonnen, het is goed vol te houden. Elke dag krijg je een menu op gestuurd... lees meer
De site wekt vertrouwen en doet wat deze beloofd! Ieder dag wordt je keurig voorzien van een suggestie voor ontbijt... lees meer

100% niet goed, geld terug garantie

Afvallen met Nederland biedt het beste gezond-slank programma van Nederland. Al duizenden Nederlanders vielen succesvol af. Toch niet tevreden over je aankoop? Omdat wij enkel tevreden klanten willen hebben, geven wij op het digitale programma 14 dagen lang een 100% niet goed, geld terug garantie. Je ontvangt dan het totale aankoopbedrag terug. Stuur hiervoor een mail met een geldige reden naar klantenservice@AfvallenMetNederland.nl. Wij helpen je graag verder!

Details over wat je gaat krijgen

Afvallen met Nederland is een online dieet community dat mensen helpt met gezonder lever en vitaler te worden. Wij helpen mensen met bewustere keuzes te maken als het over eten gaat, in beweging te krijgen en motivatie te geven om het afvallen vol te houden.

Wij bieden een zeer compleet dieetprogramma op de volgende onderdelen: Eten, Bewegen, Educatie, Motivatie en Omgeving.

Dit ga je allemaal krijgen:

 • 6 maanden lang online begeleiding van de AMN diëtisten!
 • 6 maanden aan Premium recepten met 2.000+ gerechten en tussendoortjes.
 • 3 maanden aan Koolhydraatarme recepten om snel af te vallen
 • Bijna 200 eBooks met recepten, boodschappenlijsten, tips, oefeningen en alles dat je nodig hebt om succesvol af te vallen.
 • Basis Beweegoefeningen inclusief video in het beweeg- en eetgedragoefeningen eBook
 • HIIT beweegoefeningen inclusief video (onderdeel van het boek)
 • Lopen en joggen programma
 • Toegang tot de AMN premium community
 • Toegang tot de leden site en forum om vragen te stellen
 • Startpagina met gewichtsgrafiek en energie berekeningen
 • Rekenmodel energiebehoefte
 • Handige artikelen over afvallen en gezondheid
 • Variatie- en tussendoortjeslijst
 • Opdrachten om je levensstijl te veranderen
 • Motivatie programma

Bij de meeste dieetprogramma’s krijg je alleen informatie in een boek of op de website. Wij bieden de UNIEKE mogelijkheid om met onze diëtisten in het forum en en de chat te overleggen en vragen te stellen als je er even niet uitkomt.

Special voor Premium leden wordt waardevolle informatie uitgezocht waarmee je nog succesvoller kan afvallen. Deze artikelen en informatie is exclusief beschikbaar voor betalende leden. Maandelijks komen er nieuwe artikelen bij die jou gaan helpen succesvol af te vallen!

Het team van Afvallen met Nederland ontwikkeld diverse specials. Wat kan je verwachten:

 • eBooks per seizoen
 • eBooks over specifieke onderwerpen
 • In ontwikkeling: Starters box met vele interessante producten
 • In ontwikkeling: Fit for summer box met vele interessante producten
 • In ontwikkeling: Unieke AMN eiwitshakes en producten tegen een scherpe prijs en voor premium leden tegen 20% korting

Veelgestelde vragen

Het Afvallen met Nederland eiwitdieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet. Een eiwitrijk dieet kent kortweg twee voordelen:

1. Eiwitten werken meer verzadigend dan bijvoorbeeld koolhydraten, je zit dus sneller vol.
2. Je verbrandt vet en verliest minder spiermassa dan met eiwitarme diëten.

Het eiwitdieet helpt je dus om af te vallen en je houdt het behaalde resultaat makkelijker vast. Dit komt doordat je minder spiermassa hebt afgebroken tijdens het afvallen, wat bij vele crashdiëten vaak wel het geval is. Hiermee kun je het jojo-effect beperken. Wil je het jojo-effect nog effectiever tegengaan? Dan moet je ook gaan werken aan je levensstijl en aan een permanente gedragsverandering.

Met het eiwitdieet valt men gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat van heel veel factoren afhankelijk. In de praktijk blijkt dat men méér gewicht verliest: drie kilo of meer in de week is geen uitzondering, omdat je vaak vocht verliest. Maar het kan soms ook langzamer gaan. Ieder mens heeft zijn eigen afvaltempo. Lukt het je niet om af te vallen? Neem dan contact op met een diëtist in je omgeving. Gebruik het dieet zodra je BMI hoger is dan 27 of als je last hebt van aandoeningen die veroorzaakt worden door overgewicht. Neem bij problemen of vragen altijd contact op met een deskundige zoals je huisarts of diëtist.

Met het eiwitdieet valt men gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat van heel veel factoren afhankelijk. In de praktijk blijkt dat men méér gewicht verliest: drie kilo of meer in de week is geen uitzondering, omdat je vaak vocht verliest. Maar het kan soms ook langzamer gaan. Ieder mens heeft zijn eigen afvaltempo. Lukt het je niet om af te vallen? Neem dan contact op met een diëtist in je omgeving. Gebruik het dieet zodra je BMI hoger is dan 27 of als je last hebt van aandoeningen die veroorzaakt worden door overgewicht. Neem bij problemen of vragen altijd contact op met een deskundige zoals je huisarts of diëtist.

Ja, dat mag. De recepten zijn een richtlijn, je mag dus verschillende dagen door elkaar eten.

Let wel op: alle programma’s bevatten per week een opbouw in de hoeveelheid koolhydraten. Dus wil je zo effectief mogelijk gewicht verliezen, dan raden wij aan de weken te volgen en je aan het programma te houden.

Ook mag je de recepten van het boek, koolhydraatarme en premium dieet combineren voor nog meer variatie. Daarnaast ben je vrij om de recepten naar persoonlijke voorkeur aan te passen. Zie de menu’s vooral als richtlijn, maar varieer naar hartelust met recepten van andere dagen die je lekkerder vindt of beter uitkomen.

Ja, het dieet kun je ook volgen als je vegetariër bent. Naast de koolhydraatarme recepten en de premium recepten krijg je ook vegetarische e-books met koolhydraatarme- en premium recepten. Heb je het online programma inclusief boek aangeschaft? In veel recepten uit het boek kun je vlees vervangen door bijvoorbeeld vegetarisch gehakt, tofu/tahoe, peulvruchten of een handje noten.

Je kunt gerust aan dit eiwitdieet deelnemen. Uiteraard geen glutenbevattende ingrediënten gebruiken, vervang eventueel de ingrediënten voor een glutenvrije variant.

We zouden je erg graag willen helpen, maar het dieet dat wij aanbieden is alleen geschikt voor volwassenen. Misschien kan je hierover met je ouders, leraar of een vertrouwenspersoon praten. Je zou aan hen kunnen vragen of ze je willen doorverwijzen naar een huisarts en/of diëtist. Zij kunnen je heel goed helpen om op een voor jou gezonde manier af te vallen. Het is belangrijk op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen, aangezien je lichaam in de pubertijd veel aan het veranderen is.

De meeste antwoorden op medische vragen vind je in onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Hou er dan rekening mee dat je vraag misschien niet door ons beantwoord kan worden en je daarvoor contact op kunt nemen met je huisarts of specialist.

Vragen over het programma

Op werkdagen activeren we je account binnen 24 uur. Hierna is je premium account actief. Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar klantenservice@afvallenmetnederland.nl.

Toch niet tevreden over je aankoop? Omdat wij enkel tevreden klanten willen hebben, geven wij op het digitale programma 30 dagen lang een 100% niet goed, geld terug garantie. Je ontvangt dan het totale aankoopbedrag terug. Stuur hiervoor een mail met een geldige reden naar klantenservice@AfvallenMetNederland.nl. Wij helpen je graag verder!

Dan staan wij voor je klaar! Ons team is tijdens kantooruren beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Stuur een email naar klantenservice@AfvallenMetNederland.nl of stel je vraag via de chat.