Als we langere tijd ongezond hebben gegeten en wat minder hebben gesport of zelfs bijna niets aan beweging hebben gedaan, dan merken we dat op den duur aan onze stoelgang, die gaat moeizamer en lijdt zelfs (soms) tot obstipatieklachten. De goede voedingsstoffen die we hard nodig hebben in ons lichaam worden ook minder goed opgenomen in ons bloed, waardoor we ons ook al niet veel fitter gaan voelen. We komen in een neerwaartse spiraal en voelen ons meer moe dan ooit, komen bij in gewicht en het gaat van kwaad tot erger. We besluiten iets aan onze leefstijl te gaan doen en gaan afvallen. Een prachtig voornemen, maar doe je het in de juiste volgorde, dan is het resultaat des te beter!

Begin met een aantal dagen ontslakken, ook wel detoxen of ontgiften genoemd.

In de vaak trager werkende darmen (soms ook tijdens afvallen) zitten plooien en achter die plooien blijven vaak onverwerkte etensresten en afval(gif)stoffen hangen, ook wel plaques (of ‘slakken’ ) genoemd. Ontslakken is dus het verwijderen van deze ongezonde laag in je darmen. Vitalgae Chlorella is een algensoort die zeer geschikt is als ontslakkingskuur. Ze bevatten veel vezels, bladgroen (denk aan spinazie, broccoli etc.) en eiwitten voor celopbouw. Daarnaast heeft de celwand van deze alg de bijzondere eigenschap om gifstoffen als amalgaam (tandvulling), cadmium en andere zware metalen aan zich te binden, waardoor deze makkelijk via de darm uitgescheiden kunnen worden. Het ontslakken kan beginnen!

Lees ook: Verbeter je gezondheid met Teakwondo

Na een dag of 10-12 chlorella gebruiken merk je dat je al fitter wordt, alerter, scherper van geest bent en meer energie hebt gedurende de dag. Door de verhoogde energie verbrand je overdag ook al wat meer. Daarnaast, zal je, door je schonere darmen ook je dieetproducten veel beter opnemen, waardoor je veel meer gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt. Afvallen wordt hierdoor veel makkelijker.

Chlorella ondersteunt voor, tijdens en na het afvallen. Gebruik na de ontslakkingskuur chlorella als ondersteuning voor gezonde voeding. Het is geen medicijn, maar een zeer krachtige, 100% natuurlijke ondersteuning voor de dagelijkse voeding.

Vandaar Vitalgae’s boodschap: Eerst ontslakken, veel makkelijker afvallen!