Gratis afvallen

Gratis afvallen - AMN Community

Gratis afvallen

Schrijf je vrijblijvend in en krijg GRATIS toegang tot de AMN community.

  • eBooks met tips en recepten
  • Toegang tot de AMN Dieet Community
  • Geen dieet maar een levensstijl verandering
  • In deze stap worden je gegevens niet opgeslagen

Gratis afvallen?

Ook jij kunt gratis afvallen met de eerste informatie en ebooks die je krijgt van de Afvallen met Nederland afslankmethode. De methode is gebaseerd op het eiwitdieet waarvoor we vele heerlijke gerechten hebben gemaakt. Het belangrijkste dat je moet onthouden om af te vallen is dat je dus meer verbrandt dan dat je dagelijks binnen krijgt. Onze afslankmethode probeert je op een natuurlijke manier fit, slank en gezond te laten worden.

Eén Kilo Per Week Afvallen

Met het programma van Afvallen met Nederland val je gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat bij iedereen anders. Wat wij zien is dat mensen soms zelfs méér gewicht kwijtraken; drie kilo of meer in de eerste week is geen uitzondering. Houd er rekening mee dat het vaak ook verlies van vocht is. Neem bij problemen of vragen altijd contact op met een deskundige, je huisarts of diëtist.

Volledige programma volgen

In eerste instantie kan je altijd gratis afvallen met onze afslankmethode. Wil jij het serieuzer aanpakken en definitief op je streefgewicht blijven? Dan is het premium dieet geschikt voor jou! Wil jij dus voor langere tijd het dieet volgen dan is het Premium dieetprogramma de oplossing voor jou. Aanbevolen is om het programma minimaal 3 maanden te volgen. Het programma bevat in totaal tot meer dan 6 maanden aan recepten en informatie. Daarnaast krijg je alle updates gratis.

Het premium programma is op basis van een koolhydraat arm en eiwitrijk dieet. Je krijgt nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en avondeten waarbij je zelfs van tijd tot tijd brood, aardappelen en rijst eet en toch blijft afvallen!