Kabeljauw met spinazie en lente-ui

Benodigdheden:

  • 30 gram rauwe zilvervliesrijst
  • 150-200 gram kabeljauw
  • 150 gram verse spinazie
  • 1 theelepel verse gember fijngesneden
  • 2 lente-uitjes in reepjes
  • 1 kleine eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels vers gesneden koriander
  • schijfjes citroen of limoen

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220°C. Kook de rijst.
  • Leg op een vel aluminiumfolie de spinazie in het midden.
  • Leg de vis erop, bestrooi met de gember, lente-ui en sojasaus.
  • Vouw het pakketje goed dicht.
  • Leg het pakketje in een ovenschaal en bak +/- 15 minuten.
  • Als het klaar is leg de inhoud van het pakketje op een bord en garneer met de koriander en schijfjes citroen/limoen.
  • Serveer met de rijst.