Vragen over Afvallen met Nederland Premium

Vragen over Afvallen met Nederland Premium

Algemeen

Afvallen met Nederland Premium is een onderdeel van AfvallenMetNederland. Voor een laag bedrag kun je Premium Community Member worden en krijg je veel extra’s, zoals:

  • Extra recepten, inclusief tussendoortjes
  • Online begeleiding van de Afvallen met Nederland diëtiste
  • Premium Forums, die worden gemodereerd en waar je deskundig antwoord krijgt op je vragen
  • Je persoonlijke Premium Startpagina, inclusief gewichtsgrafiek
  • Je recepten per week vooruit – handig bij het boodschappen doen!

AfvallenMetNederland Premium is niet duur. De prijs voor AfvallenMetNederland Premium vind je hier.

Een groot aantal AfvallenMetNederland-leden heeft aangegeven behoefte te hebben aan extra begeleiding, deskundige antwoorden op hun vragen en gemodereerde forums. Helaas is het onmogelijk om dergelijke diensten gratis te verstrekken. En… Het is het belangrijk dat iedereen gratis het AfvallenMetNederland eiwitdieet kan volgen.

Vandaar dat we voor deze oplossing hebben gekozen. Mensen die geen behoefte hebben aan extra ondersteuning, kunnen gewoon het gratis dieet blijven volgen. Als je tot de grote groep mensen behoort die behoefte heeft aan extra ondersteuning, is er nu een betaalbare oplossing voor je: AfvallenMetNederland Premium.

Ja. Je krijgt er veel extra mogelijkheden bij, maar alles wat je al had op AfvallenMetNederland, blijft gewoon toegankelijk.

Ja: bij je naam verschijnt een symbooltje: 

Nee. Kinderen hebben, omdat ze in de groei zijn, specifieke behoeften. Ook hebben kinderen, omdat ze regelmatig sporten, voldoende koolhydraten nodig. Ons advies is dan ook om je kind te te laten begeleiden door een (kinder)diëtiste, of om hem of haar te laten meedoen met een dieet-en beweegprogramma speciaal voor kinderen.

Dergelijke programma’s worden regelmatig gegeven in sportscholen of gezondheidscentra.

De Premium Recepten

Ja. De Premium Recepten zijn volledig in overeenstemming met de richtlijnen van een eiwitrijk, koolhydraat-arm dieet zoals het Dr. Frank-dieet.

Er is voor gekozen om aan de menu’s iets meer ‘goede’ koolhydraten toe te voegen. De meeste mensen die met het Premiumdieet starten hebben vaak al de gratis dieetversie gevolgd; deze bevat heel weinig koolhydraten.

Zoals je weet, kun je een dieet met heel weinig koolhydraten niet langer volgen dan maximaal tien weken; uiteindelijk kunnen we namelijk niet zonder koolhydraten.

De normale Nederlandse voeding bevat gemiddeld 200 tot 350 gram koolhydraten; de Premium Recepten bevatten gemiddeld 30-50 gram. Dit is dus nog steeds een enorme koolhydraatbeperking!

Een andere reden is dat veel mensen die de gewone AfvallenMetNederland recepten gebruiken, vaak last hebben van obstipatie (verstopping). Om dit te voorkomen, bevatten de Premium Recepten aanzienlijk meer vezels.

Ja. Net als bij de gewone AfvallenMetNederland-recepten kun je ook de Premium Recepten voor ontbijt en/of lunch vervangen door een eiwitshake. Meer informatie over eiwitshakes vind je hier.

De Premium Extra's

Ja. Er vindt actieve moderatie plaats: om de informatie in de forums zo overzichtelijk mogelijk te houden, worden niet-relevante discussies van tijd tot tijd ‘afgebroken’ en verplaatst naar een ander AfvallenMetNederland forum.

De medewerkers van AfvallenMetNederland en de diëtiste doen hun best om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. In principe heb je binnen een werkdag een reactie op je vraag. Vragen die vaak worden gesteld, worden ook in een speciale rubriek opgenomen, zodat je niet op antwoord van het AfvallenMetNederland Team of de diëtiste hoeft te wachten.