Succesverhalen

Deze mensen gingen jou voor

Lees hier de succesverhalen van Afvallen met Nederland!

In de afgelopen jaren hebben meer dan 5.500 leden hun succesvehaal en ervaringen geplaatst in het forum. Ook jij kan nu eindelijk succesvol afvallen!

Vanwege de privacy van onze leden hebben wij niet hun daadwerkelijke foto geplaatst.

5345

Succesvolle deelnemers

23589

Totaal KG's afgevallen

50

Uur audio motivatie cursus

Verander ook jouw eetpatroon!

Onze succesverhalen

Vanwege de privacy van onze leden hebben wij niet hun daadwerkelijke foto geplaatst.

shutterstock_667485736 (1)

10 kilo afgevallen

Louisa

Nou, het gaat lekker! Vandaag een riem gebruikt die vorige week nog een gaatje verder dichtgemaakt moest worden, dus we gaan goed!
Ik wens iedereen een zonnige dag, ga naar buiten en geniet ervan!

Blijft op gewenst gewicht

Merel van der Ploeg

Sinds ruim 100 dagen helpt dit programma mij met het aanmeten van een gezonde leefstijl en ik kan zeggen “Met succes!”…Al tijden heb ik last van een beetje overgewicht en toen ik begon met het volgen van dit programma, besloot ik dat er 15 kilo vanaf moest. Inmiddels ben ik ruim 9 kg kwijt en dat zonder honger. Ik geniet van hetgeen er wordt voorgeschreven om te eten, heb nooit honger en daarnaast beweeg ik meer dan dat ik de laatste jaren deed, gewoon door eens een wandeling te maken, een stukje te fietsen, met moeder en dochter te zwemmen en ook weleens door lekkere muziek op te zetten en door mijn woonkamer te dansen. Ik heb geen pijn meer in mijn botten en gewrichten en dat maakt het leven stukken leuker.

Afvallen met Nederland Dieet Afvallen
shutterstock_307284695 (1)

8 kilo afgevallen

Maarten

Aanrader. Dankjewel Afvallen met Nederland! Volg nu een jaar het Premium Programma. Je eetpatroon aanpassen maakt je bewust van wat en met name ook hoeveel je eet. Goed eten en ook bewegen er bij, dan gaat het helemaal lukken.

Ik kan mijn riem op het laatste gaatje zetten

Miranda Raymon

Mijn eerste succesjes zijn binnen.
Ik kan mijn riem op het laatste gat zetten, mijn horloge strakker. Mijn trouwring zit goed los en mijn kleren beginnen toch wel ruim te zitten.
Zijn niet echt grote dingen, maar voor mij een goede stap. Als je steeds uit je kleren puilt, dat je denkt misschien moet ik een maat groter nemen en dan vervolgens zit het ruim.
Dat is succes!
Nu op naar het volgende succes!

Afvallen Met Nederland Ervaringen 4