Veelgestelde vragen

Handig om te weten

Vragen over het dieet

Staat je vraag er niet tussen dan kan je altijd nog zoeken.

Het Afvallen met Nederland eiwitdieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwitverrijkt dieet, zoals het Dr. Frank Dieet.

Een eiwitverrijkt dieet kent kortweg twee voordelen, die voordelen vind je hier.

Je valt makkelijker af door het gebruik van eiwitten al dan niet in combinatie met koolhydraatarme voeding. Eiwitten geven je een vol gevoel en zorgen dus voor minder verlies van je spiermassa tijdens het afvallen. Dit is cruciaal omdat de spieren juist grote energieverbruikers zijn in het lichaam. Wil je meer weten over een eiwitdieet en de richtlijnen hiervan? Klik hier!

Tijdens het eiwit-dieet kun je meer eten dan je mogelijk zou denken. Je kunt namelijk alle producten als tussendoortjes gebruiken die geen koolhydraten bevatten. Klik hier voor de tips!

Ja dat mag. De recepten zijn een richtlijn, je mag dus verschillende dagen door elkaar eten. Wil je weten hoe je nog meer kan variëren? Klik hier!

Bij Afvallen met Nederland heb twee diëten, namelijk een Premium- en een basisdieet. Het verschil tussen een Premium en basisdieet is hier te vinden!

Ja, het dieet kun je ook volgen als je vegetarisch bent. Meer uitleg? Klik hier.

Met het eiwit-dieet valt men gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat van heel veel factoren afhankelijk. Meer weten over hoeveel je af gaat vallen? Klik hier.

Hoewel er geen sprake is van een ‘persoonlijk advies’, worden de tips en de recepten die je ontvangt, door Afvallen met Nederland samengesteld op basis van een aantal variabelen. Voorbeelden daarvan zijn:

De BMI (Body Mass Index) is een maat om te kijken of je een gezond gewicht hebt. Klik hier om te kijken of het eiwitdieet voor jouw BMI geschikt is.

Die smaak in je mond komt soms voor.  Wil je weten hoe dat komt? Klik hier.

We zouden je erg graag willen helpen, maar het dieet dat wij aanbieden is alleen geschikt voor volwassenen. Wat kan je als minderjarige wel doen?

Je mag gerust aan dit eiwitdieet deelnemen. Uiteraard geen gluten bevattende ingrediënten gebruiken.

Als je ingelogd bent, staat het eBook voor je klaar! Waar vind ik hem?

Medische vragen

Hou er rekening mee dat medische vragen niet beantwoord kunnen worden en je daarvoor contact op kunt nemen met je huisarts of een specialist.

Je kunt heel goed (net als vele andere Thyrax®– of Euthyrox®-gebruikers) het eiwit-dieet volgen en hiermee afvallen. Meer weten? Klik hier.

Het is handig om te weten dat er vier belangrijke meetpunten zijn rondom de vetten in je bloed, namelijk:

Veel mensen denken minder vitamines binnen te krijgen door het ontbreken van fruit tijdens het eiwit-dieet. De relatief grotere hoeveelheid aan groenten compenseert dit echter voor een groot deel (200-300 gr groente per dag). Mocht je toch behoefte hebben aan extra vitamines, dan kan je hier meer tips vinden.

Het eiwit-dieet is niet uitgetest bij zwangere vrouwen. Wat wij adviseren.

Veel mensen met overgewicht hebben een hoge bloeddruk en gebruiken medicatie voor deze hoge bloeddruk. Meer weten? Klik hier.

Juist als je diabetespatiënt bent heb je zeer veel baat bij een gezond gewicht! Veel mensen met diabetes hebben al prachtige resultaten geboekt. Meer weten? Klik hier.

Vragen over je lidmaatschap

Om te voorkomen dat je jouw recepten, berichten, account en overige dieet informatie verliest bij het verlopen van je lidmaatschap, zal je lidmaatschap automatisch worden verlengd met een termijn van 1 (één) maand. Meer weten? Klik hier.

Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Nadat je een mail hebt verstuurd naar de klantenservice wordt je abonnement na 1 maand omgezet naar een Gratis account.

Let op!

Bent je van plan uw lidmaatschap op te zeggen, hou hier dan rekening mee.

Je bent recent of een (paar)jaar eerder lid geworden van Afvallen met Nederland (voorheen éénkiloperweek). Je krijgt een betalingsherinnering als: Klik hier.

Algemene vragen

Als je geen e-mail meer wil ontvangen kun je hier lezen hoe je dit stopzet.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je geen e-mail ontvangt. Wil je weten wat die redenen kunnen zijn? Klik hier.

Klik hier om te ontdekken waarom je juiste dagnummer er niet meer staat.

Als je inloggen wil, maar je weet je wachtwoord niet? Kijk hier hoe je weer in kan loggen.

Wil je jouw persoonlijke gegevens aanpassen? Zie hier hoe je dat doet.

Dit komt omdat je Basis of Premium lid bent. Voor meer informatie, klik hier.

Heeft u recentelijk een Digitaal recepten eBook (PDF) bij ons gekocht? Klik hier om te zien waar je hem kan vinden.

Klik hier om te zien wat de oorzaak kan zijn.

Het meest complete dieetprogramma, ook handig op je mobiel! Installeer de gratis Afvallen met Nederland web APP. Klik hier voor de instructies.