De Afvallen met Nederland web APP

Het meest complete dieetprogramma, ook handig op je mobiel! Installeer de gratis Afvallen met Nederland web APP.

Je installeert de web APP als volgt:

Android

• Open https://afvallenmetnederland.nl/login/ in de browser Chrome
  • Klik rechtsboven op een pictogram met drie puntjes
  • Klik op ‘Toevoegen aan startscherm’
  • Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan
  • Tik op toevoegen en eventueel nogmaals op toevoegen
  • De web APP staat nu op het startscherm van je toestel

Apple

• Open https://afvallenmetnederland.nl/login/ in iOS Safari
  • Klik op het deel-icoon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog)
  • Veeg in de onderste rij van het deel-menu naar links of rechts
  • Klik op de optie ‘Voeg toe aan beginscherm
  • De web APP staat nu op het startscherm van je toestel
  • Vanaf iOS 10 heet deze optie ‘Zet op beginscherm’